Website over het Europees kampioenschap voetbal dat gehouden wordt in Frankrijk. Dit zal in 2016 plaatsvinden.

Derde plek voor Nederland tijdens WK Brazil 2014

Derde plek voor Nederland tijdens WK Brazil 2014

Met de Man of the Match Arjen Robben heeft Nederland tegen Brazilië 0-3 gespeeld wat een prachtige overwinning voor de Nederlanders is.

Met een goede uittrap van Cillessen, doorkoppen van Robben naar van Persie die de bal mooi doorgeeft met Robben. Robben wordt echter neergehaald waardoor de scheidsrechter een strafschop toekent aan Nederland. Het is misschien dubieus of Robben daadwerkelijk in het strafschopgebied wordt neergehaald. Wat wel overduidelijk is dat Thiago Silva de rode kaart had moeten krijgen in plaats van de gele (Brazilië niet voor het eerst geholpen tijden het toernooi door de scheidsrechter!). Van persie schiet de bal feilloos binnen!

Doelpunt 2 start met een aanval van Robben die de bal meegeeft aan de Guzman. Deze geeft hem voor die slecht wordt weggewerkt door de verdediging. Blind staat goed gepositioneerd om de bal hard in het doel te werken.

Brazilië komt wat meer in de wedstrijd en krijgt ook zo zijn kansen. Met wederom de aanval via Robben die de bal meegeeft aan Janmaat. Met een pass op maat naar Wijnaldum die voor het doel staat wordt de bal goed in de korte hoek geschoten.