Website over het Europees kampioenschap voetbal dat gehouden wordt in Frankrijk. Dit zal in 2016 plaatsvinden.

Mag Hidding blijven, Ja of Nee?

Mag Hidding blijven, Ja of Nee?

Hiddink blijft voorlopig nog de bondscoach van het Nederlands voetbalelftal. Dit na tegenvallende resultaten tegen Italië in de eerste oefenwedstrijd en de drie gespeelde EK kwalificatiewedstrijden waar slechts van Kazachstan gewonnen werd. Nederland staat daarmee op de derde plek van Poule A.

Op de website van de KNVB laat hij weten dat er veranderingen zullen plaatsvinden. Wat deze zijn laat hij nog niet doorschemeren. Het zal duidelijk zijn dat er iets zal moeten veranderen om de tegenvallende resultaten goed te maken. Ik ben zelf ook benieuwd wat voor truc er tevoorschijn komt. Laat hem maar goed naar het EK speelschema kijken

Persoonlijke gedachte

Ik hoop op verandering van aanvoerder want het was natuurlijk niet zo netjes wat Van Persie liet zien na de gemiste kans tegen IJsland. Zoals eigenlijk al duidelijk werd op het WK in Brazilië is Robben misschien wel de ‘echte’ aanvoerder.

Natuurlijk heeft Wesley Sneijder een goede passing en zorgt hij voor creativiteit op het middenveld maar uiteindelijk moeten er doelpunten gescoord worden. Ik denk dat hij effectiever is om vlak achter de spitsen te spelen in plaats van links op het middenveld. Zie ook die prachtige doelpunten:

Video Sneijder galasataray – Fenerbahce