Website over het Europees kampioenschap voetbal dat gehouden wordt in Frankrijk. Dit zal in 2016 plaatsvinden.

Nederland – Spanje + opstelling

Nederland – Spanje + opstelling

De wedstrijd van Nederland tegen Turkije is achter de rug. De wedstrijd eindigde met een 1-1 gelijkspel, dankzij de doelpunt van Wesley Sneijder die op dit moment opkomt voor de Turkse club Galatasaray. Wesley Sneijder was bij de wedstrijd tegen Turkije ook de aanvoerder, wegens de blessures van Arjen Robben en Robin van Persie. Nadat de wedstrijd tegen Turkije achter de rug is speelt het Nederlands elftal een vriendschappelijke wedstrijd tegen Spanje. Dit keer gaat het om een vriendschappelijke wedstrijd in plaats van een kwalificatiewedstrijd. In de voorgaande jaren hebben Nederland en Spanje veel spannende duels tegen elkaar gespeeld.

Nederland – Spanje 31 maart 2015 tickets

De wedstrijd tegen Turkije voor de EK 2016 kwalificatie was volledig uitverkocht. De verwachting voor de wedstrijd van Spanje is dat de supporters met één man achter het Nederlands elftal zullen staan en dat de tickets worden
uitverkocht. Wees er snel bij voor de laatste tickets, doordat al een groot deel van de kaarten zijn uitverkocht voor het duel van Nederland tegen Spanje.

Laatste nieuws over Nederland en Spanje

Tijdens de trainingen raakte Jordy Clasie geblesseerd en keerde hij hierdoor terug naar zijn club voor een behandeling. Met het uitvallen van Jordy Clasie bestaat het elftal momenteel uit 23 verschillende spelers. De laatste wedstrijd tussen Nederland en Spanje tijdens het WK in Brazilië is door velen nog niet vergeten. Het lukte Nederland op met 1-5 te winnen van zijn sterke tegenstander. Dit zorgde voor een enorme klap bij de Spanjaarden. Hoe de Spanjaarden op 31 maart gaan presteren is een grote vraag.

Hoe laat is de wedstrijd Nederland – Spanje op 31 maart 2015?

De wedstrijd tussen Nederland en Spanje is weer in de Amsterdam Arena en zal beginnen op 20:45 uur. Het is natuurlijk aan te raden om op tijd te komen, doordat er veel mensen worden verwacht. In vergelijking met de wedstrijd tegen Turkije zullen er minder Spanjaarden zijn, maar alsnog wordt er een volle stadion verwacht. De wedstrijd tegen Spanje is een prima oefening voor de officiële wedstrijden.

Nederland – Spanje opstelling

De vermoedelijke opstelling van Nederland zal anders zijn als die van tegen Turkije. De rechterkant wordt helemaal vervangen:

nederland-spanje-opstelling

Voor het live verslag van Nederland – Spanje en de uitslag kan je hier kijken: Live Verslag en Uitslag Nederland – Spanje