Website over het Europees kampioenschap voetbal dat gehouden wordt in Frankrijk. Dit zal in 2016 plaatsvinden.

Turkije Nederland 2015 EK Kwalificatie

Turkije Nederland 2015 EK Kwalificatie

Heel Nederland is een beetje verdrietig voordat de wedstrijd van Nederland tegen Turkije na de nederlaag tegen IJsland en het uitvallen van Arjen Robben. Door een rode kaart van Martens-Indi stond het Nederlands elftal in de belangrijke EK 2016 kwalificatiewedstrijd al in de eerste helft met 10 man. Een strafschop tegen door zwak verdedigen van Van der Wiel kon er in de tweede helft ook nog wel bij waardoor het verlies een feit werd. Er zit nu niets anders op om nu voor de derde plek in Groep A te gaan waardoor play-offs wordt afgedwongen. 

Nieuwe spelers worden opgeroepen voor de wedstrijd Turkije Nederland

Martens-Indi en Robben gaan niet mee voor de wedstrijd Turkije Nederland. Er zal een buitenspeler en een verdediger worden opgeroepen door Danny Blind om met een 23-koppige selectie af te reizen. De wedstrijd Turkije Nederland 2015 zal op 3 september gespeeld worden. Deze wedstrijd mag theoretisch nog gelijkgespeeld worden aangezien Turkije tegen Letland vergat te winnen. Daardoor staat Oranje nog op plek 3:

Stand na ronde 7 groep a ek 2016 kwalificatie

Wat heeft het Nederlands elftal gepresteerd in het verleden tegen Turkije? Turkije heeft slechts 2 van de 11 wedstrijden van Nederland gewonnen. Tijdens eerdere EK-kwalificatie was dat een gelijkspel waar Nederland dus genoeg aan zou hebben. Wesley Sneijder was afgelopen jaren het meest productief met 2 doelpunten.

geschiedenis nederland turkije voetbal

Waar en Wanneer is de EK 2016 kwalificatiewedstrijd Turkije Nederland?

Nederland zal naar Turkije afreizen om te spelen in de Konya Büyükşehir Torku Arena welke in Konya is. De wederom belangrijke EK 2016 wedstrijd zal starten om 18:00. Deze wedstrijd zal te zien zijn op de tv-zender NPO 1. De leiding zal vallen onder scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz uit Spanje.

Opstelling Turkije Nederland 6 september 2015

turkije nederland opstelling 6 september 2015 ek 2016 kwalificatie

Uitslag en meer informatie –> Klik hier