Website over het Europees kampioenschap voetbal dat gehouden wordt in Frankrijk. Dit zal in 2016 plaatsvinden.

Wales Nederland Uitslag en Voorbereiding 2015

Wales Nederland Uitslag en Voorbereiding 2015

De wedstrijd Wales Nederland staat op vrijdag 13 oktober 2015 op het programma. Dit zal niet voor de kwalificatie van het EK 2016 zijn aangezien dat voor Oranje met een debacle is afgelopen. Het is een vriendschappelijke wedstrijd tegen de mannen uit Wales. De wedstrijd zal in Cardiff gespeeld gaan worden in het Cardiff City Stadium.

De laatste wedstrijd tegen Wales was in de voorbereiding van het WK in Brazilië. Deze werd in de Amsterdam Arena met 2-0 gewonnen toen Lens en Robben de doelpunten hadden gemaakt.

Met een soort van nieuwe start begint Danny Blind aan een team te bouwen voor het WK Rusland in 2018. Helaas zit Robin van Persie deze keer niet bij de selectie en is blijkbaar niet in zijn ritme volgens Danny. Hij speelt namelijk zelden een hele wedstrijd bij zijn club in Turkije. Ook Depay zat er in eerste instantie niet bij maar mocht toch nog op komen dagen.

Doordat Robben onlangs blessures heeft gehad en net terug is zal hij slechts 1 wedstrijd spelen. Dat is tegen Wales en dus niet tegen Duitsland.

Een nieuwe naam die er bij zit is Marko Vejinovic. Vanwege de geringe aantal verdedigende middenvelders is hij ook geselecteerd.

Onze vedette Robben doet wel mee maar bij Wales zullen helaas Gareth Bale en Aaron Ramsay niet meedoen in verband met blessures. Moet dus een makkie worden voor het Nederlands elftal ondanks dat Wales met plek 15 op de FIFA-wereldranglijst een plekkie hoger staat.

Wales Nederland op tv

De wedstrijd zal worden gestart door een wedstrijdleiding uit Frankrijk. De scheidsrechter zal Benoît Bastien zijn samen met zijn assistenten Hicham Zakrani, Mickael Annonier en de man uit Wales Bryn Marham Jones als vierde official. De wedstrijd Nederland Wales zal op tv (televisie) te zien zijn op de zender SBS6. Vanaf 20:05 uur start de voorbeschouwing.

Opstelling Wales Nederland

wales nederland uitslag 2015 vriendschappelijk

Wales Nederland Uitslag

2-3