Website over het Europees kampioenschap voetbal dat gehouden wordt in Frankrijk. Dit zal in 2016 plaatsvinden.

Ierland

Na het EK in Duitsland in 1988 en 2012 in Polen en Oekraïne is het volgende kampioenschap aanstaande EURO 2016 in Frankrijk. Dit zal de derde keer zijn in een Europees Kampioenschap voor de Ierse nationale ploeg. Ze zijn me een kleine marge toch gekwalificeerd. “The Boys in Green” zijn er dus bij voor de grote voetbalevenement. Des te groter de vreugde is van alle landgenoten over dit succes. Met EK 2016 Tickets kan Ierland deze ervaring van de EK wedstrijden van hun nationale team in het stadion zien.

Europees Kampioenschaap 2016 Tickets Ierland

Kaartjes zijn te koop en helaas komen ze niet onder de 200 euro. Wil je er toch bij zijn moet je snel zijn van de EK kaarten worden alleen maar duurder. Voor 250 euro kan je naar Ierland – Zweden. Deze zal om 18:00 op 13 juni gespeeld worden in het grote Stade de France, Saint-Denis. Vijf dagen later op 18 juni zal de volgende lastige wedstrijd gespeeld worden in Frankrijk. Dan staan de Belgen te wachten om in de middag om 15:00 uur aan de start te verschijnen in Bordeaux. Deze kaarten zijn vooralsnog iets goedkoper met 229 euro (januari 2016). De poulewedstrijden worden alleen maar lastiger voor de Ieren want de derde zal gespeeld worden tegen Italië. Op 22 juni om 21:00 uur in het Stade Pierre-Mauroy, Villeneuve-d’Ascq zal de laatste groepswedstrijd zijn.

Hoe verliep de EK 2016 kwalificatie?

Dat het moeilijk zou zijn voor Ierland om in aanmerking te komen in groep D van de Euro 2016 was waarschijnlijk vanaf het begin duidelijk. Want naast het nationale team van Gibraltar, Schotland, Georgië en Polen werd ook de regerend wereldkampioen Duitsland in groep D aangetroffen. Echter, de start van het Europees Kampioenschap wisten de Ieren uitstekend te starten en versloegen in de eerste twee kwalificatiewedstrijden Georgia (2:1) en Gibraltar (7:0). Op de derde speeldag kwam het duel tegen de regerend wereldkampioen en hoewel Duitsland de duidelijke favoriet was in de wedstrijd zijn ze er in geslaagd om met een 1:1 uit de Veltins-Arena in Gelsenkirchen te vertrekken. De daaropvolgende wedstrijd tegen Schotland was het uitzicht van een verloren wedstrijd met 0:1. Tegen de Polen werd er net zoals in Duitsland met 1:1 gelijk gespeeld. Hetzelfde resultaat werd bereikt door de Ieren in de latere ontmoeting met Schotland. Over Gibraltar en Georgië, de Ieren waren in staat om een ​​overwinning te boeken in de returnwedstrijden.

Op 8 oktober 2015, kwam het tot een hernieuwde ontmoeting met Duitsland. Terwijl een gelijkspel in de eerste etappe werd beschouwd als een succes kwamen de Ieren deze keer met een complete verrassing door met 1:0 tegen de wereldkampioen te winnen. Zoals tegen Polen kon Shane Long weer potten breken met zijn spel. Na zo’n spectaculair optreden, zal naar verwachting de EK 2016 Ierland tickets een nog grotere vraag hebben. Op de laatste dag gingen de Ieren tegen Polen spelen. Een spannend spel was het omdat de verdeling van de punten in Groep D zeer krap was op dit moment. Aan het einde van de wedstrijd kwamen stonden de Polen echter 2:1 voor. Zo was het duidelijk dat Ierland in de play-offs terecht kwam. Om nog steeds in aanmerking voor de EURO 2016 te komen moest hier gewonnen worden. Tot slot, tegen Bosnië-Herzegovina was het genoeg na twee wedstrijden (1: 1, 2: 0) voor deelname aan het EK in Frankrijk.

De nationale ploeg

Met uitzondering van een paar uitzonderingen spelen alle Ieren van het nationale team bij Engels clubs. Kapitein Robbie Keane is niet alleen de meest afgedekte speler, maar scoorde vijf doelpunten en de meeste doelpunten in deze Euro Kwalificatie voor zijn land. Misschien zullen de Ierse fans wederom juichen met EK 2016 tickets via doelpunten van hem in Frankrijk. Verdediger John O’Shea, middenvelder Aiden McGeady of spits Kevin Doyle voltooide ook al veel games voor de Ierse nationale ploeg. Martin O’Neill heeft het stokje als overgenomen als coach in 2013.

De vooruitzichten voor de Euro 2016

Het Ierse National Team zal waarschijnlijk geen rol van betekenis spelen op het EK maar ze kunnen alle fans die een kaartje hebben een verrassing of twee geven.