Website over het Europees kampioenschap voetbal dat gehouden wordt in Frankrijk. Dit zal in 2016 plaatsvinden.

Kazachstan – Nederland

Kazachstan – Nederland

Het Nederlands elftal speelt aanstaande zaterdag op 10 oktober 2015 een van zijn laatste ek 2016 kwalificatiewedstrijden. Kazachstan Nederland staat op het programma. De wedstrijd zal in de Astana Arena gespeeld worden om 18:00 uur Nederlandse tijd.

Het wordt een spannende week voor Oranje omdat deze wedstrijd en degene tegen Tsjechië op 13 oktober 2015 zal bepalen of ze derde in de poule worden. De derde plaats zal de playoffs afdwingen om alsnog naar het EK 2016 in Frankrijk te mogen.

De vorige wedstrijd in de Amsterdam Arena was een 3-1 overwinnen voor Nederland. Het wordt zonder onze topper Robben nog een lastige taak.

Het Nederlands elftal speelt dus in de Astana Arena dat plaats biedt aan 30.000 toeschouwers. In dit stadion ligt een kunstgras mat. Dit is voor het eerst voor Oranje dat er op zo’n veld gespeeld gaat worden. Nederland zal in Kazachstan in het wit aantreden. De wedstrijd zal geleid worden door de Franse scheidsrechter Clément Turpin.

Opstelling Kazachstan Nederland

De opstelling van Nederland tegen Kazachstan is nog niet bekend. Echter heeft Blind wel toegegeven dat de kans groot is dat Tete (de rechtsback van Ajax) zal spelen.

Verwachte opstelling

verwachte opstelling kazachstan nederland 10 oktober 2015