Website over het Europees kampioenschap voetbal dat gehouden wordt in Frankrijk. Dit zal in 2016 plaatsvinden.

Albanië

De Albanese nationale elftal heeft geschiedenis geschreven met de kwalificatie voor het EK 2016 in Frankrijk. Het kleine Balkanland zal voor het eerst deel nemen in de geschiedenis op een voetbalkampioenschap. In de tweede poging hebben de rood-zwarten grote vreugde gevierd met de Albanese voetbalfans. Hoewel Albanië tijdens het EK als debutant verschijnt zal naar alle waarschijnlijkheid het slechts een ondergeschikte rol spelen. We kunnen uitkijken naar de warmbloedige supporters die hun team zullen ondersteunen bij hun eerste grote voetbaltoernooi totdat het laatste fluitsignaal geklonken heeft.

Speelschema Albanië

Het speelschema van Albanië is als volgt. Ze spelen de eerste wedstrijd van het Europees kampioenschap 2016 op 11 juni tegen Zwitserland. De voetbalwedstrijd zal om 15:00 uur starten in het Stade Bollaert-Delelis in Lens. De richtprijs op het moment voor tickets is zo’n 250 euro.

De tweede wedstrijd zal tegen het thuisland Frankrijk gespeeld worden. Deze zal om 21:00 uur starten op 15 juni. Het zal in het station Stade Vélodrome gespeeld worden. Dat is in Marseille. EK 2016 kaarten op dit moment zijn 230 euro.

De laatste wedstrijd zal tegen Roemenië zijn. Naar alle waarschijnlijkheid de laatste wedstrijd van het EK 2016 voor Albanië. In het station Stade des Lumières te Décines-Charpieu (Lyon) zal de wedstrijd starten op 19 juni om 21:00 uur. Kaarten zijn op het moment 175 euro.

Genoemde prijzen zijn van december 2015.