Website over het Europees kampioenschap voetbal dat gehouden wordt in Frankrijk. Dit zal in 2016 plaatsvinden.

Guus heeft zin in 2015 en de EK 2016 kwalificatie

Guus heeft zin in 2015 en de EK 2016 kwalificatie

guus hiddink ek 2016 kwalificatieHiddink heeft bondscoachschap onderschat. Het was niet het jaar van Guus, hij kende een roerige start met het Nederlands elftal tijdens de EK 2016 kwalificatie tot dusver. Even leek het einde voorbij. Gelukkig bleef Guus door een ruime overwinning op Letland. Hij kan echter niet achterover leunen want nu in 2015 zal die zich nog wel moeten kwalificeren voor het Europees kampioenschap in Frankrijk.  

Onze bondscoach is in Afrika geweest om onder andere goed na te denken hoe het verder moet met het Nederlands voetbalelftal. Met een zelfreflectie wat er nou allemaal wel en niet goed ging en wat er moet veranderen om het in de toekomst te verbeteren. “Dat werkt erg verfrissend”, zegt Guus Hiddink. Hij ziet de toekomst positief tegemoet en heeft er zin in om met Oranje zich voor het EK 2016 in Frankrijk te kwalificeren.

Hiddink was ook nog verrast door de kritiek die hij kreeg over het eerder verlaten van het KNVB-congres. Volgens de een zou hij zijn weggegaan vanwege een kook-workshop en de ander vanwege een Russische delegatie. Alhoewel het laatste gedeeltelijk waar is. Hij had namelijk een afspraak met sportmanagement studenten uit Rusland. Deze afspraak stond namelijk al vast voordat het KNVB-congres bekend werd gemaakt.